Velkommen til Bogense Gymnastik & Idrætsforening.

Fra denne side kan du melde dig selv eller dit barn ind i klubben ved at finde det ønskede hold på listen og trykke på linket. Herefter skal du udfylde en række oplysninger.

Kontingentet er prisen for et halvt år. Du betaler for det halvår, hvor du melder dig ind. Hvis du for eksempel melder dig ind den 5. april, betaler du for perioden 1. januar til 30. juni. Du modtager et girokort kort tid efter, at du har meldt dig ind. De følgende kontingenter opkræves den 1. august og den 1. februar, hvor du får et girokort tilsendt fra Nets. Her har du mulighed for at tilmelde dig betalingsservice.

Hvis du ønsker at blive meldt ud af klubben, kan du læse mere her.

Du er velkommen til at træne med 3 gange, før du skal meldes ind. Du kan se træningstider og trænere ved at vælge det ønskede hold under Senior eller Ungdom i toppen af hjemmesiden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben.